Sisustussuunnittelu

Rakennatko tai remontoitko? Sisustussuunnitelma helpottaa uudisrakentajan arkea ja saneerauskohteen toteuttajaa – siksi onkin tärkeää olla hyvissä ajoin yhteydessä sisustussuunnittelijaan. Sisustussuunnitelman lähtökohtana on asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Niiden lisäksi huomioidaan tilan toimivuus ja muunneltavuus tulevaisuuden muutosten kannalta. Tavoitteena on luoda asukkaille itselle suunniteltu viihtyisä ja itsensä näköinen koti.

Kaipaatko uudistusta työympäristöösi? Toimiva ja viihtyisä tila antaa hyvät lähtökohdat työympäristössä työskentelylle ja on osa hyvää asiakaskokemusta. Toteutan julkisen tilan suunnitelukohteita esim. toimistotilat, toimitilat, edustustilat ja juhlatilat.

Sisustussuunnitelmaan voi sisältyä yhdessä tai erikseen

  • tilasuunnittelu
  • pintamateriaali- ja värisuunnittelu
  • kiintokalustesuunnittelu
  • irtokalustesuunnittelu
  • valaistussuunnittelu – valaisin valinnat ja sijoittelu
  • tekstiilisuunnittelu
  • materiaalihankinnat ja tarjouspyynnöt

Sisustussuunnitelmasta annan kirjallisen tajouksen, kun olen käynyt veloituksettomalla tutustumiskäynnillä (1-1,5h) suunniteltavassa kohteessa tai nähtyäni pohjakuvan uudiskohteesta. Ensimmäisellä tapaamisella käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi toiveet ja tarpeet. Jokainen kohde on yksilöllinen ja sisustussuunnitelman hinta määräytyy työn laajuudesta riippuen, mutta alla suuntaa-antavia hintaesimerkkejä:

Lastenhuoneen pintamateriaali -ja kalustesuunnitelma    300e (sis. alv.)
Olohuoneen väri,- pintamateriaali -ja kalustesuunnitelma 450e (sis. alv.) 

Stailaus

​Oletko myymässä asuntoasi? Myytävän kohteen stailaaminen saattaa jouduttaa asuntosi myyntiä. Stailaus tarkoittaa asunnon järjestelemistä uudelleen pienen remontin avulla tai muuten asunnon ilmeen uudistamista. Muutosta saadaan aikaan jo pelkästään vähentämällä huonekaluja ja tavaroita jolloin asunnosta saadaan avaramman tuntuinen.

Asunto stailataan mahdollisen kohderyhmän tarpeiden mukaan. Stailaamisessa pyritään hyödyntämään jo olemassa olevia kalusteita ja tavaroita. Pienetkin epäkohdat kodissa saattavat vaikuttaa ostajaehdokkaan ostopäätöksen, joten on hyvä kiinnittää huomiota asunnossa repsottaviin paikkoihin ja laittaa epäkohdat kuntoon myyntitilannetta varten.

Sisustuskonsultaatio

Kaipaatko pientä piristytä kotiisi? Konsultaatiokäynti antaa mahdollisuuden esittää täsmäkysymyksiä kodin sisustusongelmiin, jotka voivat liittyä esimerkiksi huonekalujen sijoitteluun, maton tai tapetin valintaan.

Aina ei tarvita kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua vaan sisustusongelmia voidaan ratkoa paikan päällä, kotonasi. Sisustuskonsultaatiokäynnin voit antaa myös lahjaksi äidille, tyttärelle tai vaikka ystävälle. Sisustuskonsultaatio sisältää kaksi tuntia ideointia ja neuvoja paikan päällä. Ei sisällä kirjallista materiaalia, mutta asiakas voi itse tehdä muistiinpanoja konsultaation aikana.

Sisustuskonsultaation hinta: 100e (sis. alv)

 

Toimialueena Kankaanpää ja lähialueet.